h1

başak burcu 8 ocak 2010

January 7, 2010

Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size gülünç geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bir zamanlama hatası yaptığınızın farkında görünüyorsunuz. Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir.

Aşk Yaşamı: Başı buyruk davranışlar devamlı bir şeyleri eksiltiyor. Aldığınız kararları ona danışmanız konusunda daha fazla uyarı beklememelisiniz. Bazı tavırlarınızla, birtakım sorumlulukları unutmuş görünüyorsunuz.

İş Yaşamı: Çok yönlü düşünceleriniz, yavaş, yavaş ilgi görüyor. Çok yakında verimli görüşmeler var. Bugün size özel olarak bir konuda danışılabilir. Konuyla ilgili donanımlı olduğunuz düşünülüyor.

Para Durumu: Para beklediğiniz kişi, onun çevresindeki insanların engellemesiyle size sırt çevirebilir. Ama sıkıntılı dönemi bitiriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde oldukça rahatlayacaksınız.

Dikkat : Önümüzdeki günlerde yapacağınız olası bir yolculuktan bazı kayıplarla dönebilirsiniz. Çok umut bağladığınız beklentilerde, düş kırıklığını da bir ihtimal olarak kenarda tutmanızda yarar var

kaynak : başak burcu 8 ocak 2010

Leave a comment