h1

terazi burcu 8 ocak 2010

January 7, 2010

Belli ki, şu günlerde duygusallık ve sağduyuyu bir arada dengelemeniz gerekecek. Gerçekçi dostların öğütlerine açık olmalısınız. Önümüzdeki günlerde eskimişlik ve yeni bir başlangıç karmaşası yaşayabilirsiniz. Yeniliklerin vaatleriyle birlikte gelmeme olasılığı oldukça fazla. Yakında neşeli ortamlarda mutlu saatler geçirebilirsiniz.

Aşk Yaşamı: Geçmişle alakalı bir ilgi yoğunluğunuz var. Bu ilgi, netlik olarak ortaya koyduğunuz birçok şeyin hala kafanızda sorulara açık olduğunu gösteriyor. Duygu, mantık ikilemi arasında yanlış zamanlamalı tercihler kullanıyorsunuz

İş Yaşamı: Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli bir iş yolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Yapmayı düşündüğünüz birçok şey, koşullar tarafından erteleniyor.

Para Durumu : Bir ikiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor. Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gereceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor.

Dikkat : Dost öğütlerinin çok yararlı olacağı günler yaşıyorsunuz. Bazı hataları yaşayarak kavramaya azimli görünüşünüz, çok ciddi dostlar kaybetmenize neden olabilir.

kaynak : terazi burcu 8 ocak 2010

Leave a comment