h1

kova burcu 8 ocak 2010

January 7, 2010

İnsanların tatmin biçimlerini ve tercihlerini bu kadar sorun etmeyebilirsiniz. Yarım yamalak yaşanmış birçok şeyin, zaman içersinde hoş anılar olarak anılması sizde şaşkınlıklar yaratıyor. Yakın çevrenizdeki bu tür yad edişleri sahtelik gibi görüyorsunuz. Ortak zevkleri paylaştığınız dostlarınızla bu gibi konularda ortak görüşler içinde olamayışınız, sizde bir tür yalnızlığın nedeni olabiliyor

Aşk Yaşamı : Aşka bakışınızla ilgili bazı operasyonlara ihtiyacınız var. Aşk ilişkilerindeki bazı katı prensiplerinizden vazgeçmeden kalıcı bir beraberlik yaşayamayacaksınız gibi görünüyor.

İş Yaşamı : Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Aranılan birisiniz, bu özelliğinizin hakkını yeterince veremiyorsunuz.

Para Durumu : Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir para haberiniz olacak. Dostlarınıza karşı çok gönlü zengin davranıyorsunuz. Konuk ağırlamalarınızdaki masraflar hayli ağır.

Dikkat : Önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki özgün fikirleriniz sizi, bazı gözlere batacak kadar ilgi çekici yapabiliyor.

Leave a comment