h1

oğlak burcu 8 ocak 2010

January 7, 2010

Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz. Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor gibisiniz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu engelleri, atacağınız adım kadar önemsiyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, bu bir ilişki sorunu. Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor. Sevginizin biraz azaldığına dair kuşkuları olabilir. Bunun nedenini dış etkilerde aramanız gerekecek.

İş Yaşamı : İş hayatınızda sıcak insan ilişkileri sizin için çok önemli. Ama kusursuz ilişkiler beklentiniz biraz hayalci. İş hayatınızı, bir aile ortamı içinde düşünüyor, ama küçük düş kırıklıklarıyla mutsuz olabiliyorsunuz.

Para Durumu : Gereksiz harcamaların sonradan ortaya çıkardığı sıkıntıları kolay onaramıyorsunuz. Para sıkıntınız bir süre daha da devam edecek gibi görünüyor Harcamaları kısma çabalarınızın sonuçlarını göreceksiniz

Dikkat : Farkında olmadan bir üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz. Kimsenin fikrine önem vermeden, almayı düşündüğünüz riskli bir karar var.

kaynak : oğlak burcu 8 ocak 2010

Leave a comment