h1

akrep burcu 8 ocak 2010

January 7, 2010

Yakında içinizde biriken bir özlemi boşaltacaksınız. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Çok özel bir hedefinize uzanan merdivenin ilk basamağına basmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor. Çok başka bir konuda da sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok açık duruyorsunuz.

Aşk Yaşamı: Yeni duygularınıza teslim olmaktan başka çareniz yok. İlk başlarda sandığınız gibi, gelip geçici bir şeye benzemiyor. İçinde bulunduğunuz çözümsüzlükten hoşnut görünüyorsunuz.

İş Yaşamı: Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandırıp önünüzü yeniden görmenizi sağlayabilir. İş yaşantınızda bugünlerde fırsatın biri giderken biri gelecek.

Para Durumu: Aile içindeki parasal dayanışmanız büyük para sorunları yaşamanızı engelliyor. Önümüzdeki günlerde masrafa girebilirsiniz. Ama bu sevinçli bir harcamaya benziyor.

Dikkat: Bir tartışma görünüyor. Ama bu kalabalıkta mihenk taşı sizsiniz, yani tartışmanın boyutu ve düzeyi size bağlı gibi. Bugün, yarın bununla ilgili gelişmeler başlayabilir.

kaynak : akrep burcu 8 ocak 2010

Leave a comment