h1

yay burcu 8 ocak 2010

January 7, 2010

Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşündüğünüz bazı kararları bu günlerde alabilirsiniz. Kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişilerin sergileyeceği ön rahatsızlıklar, sizi biraz düşündürebilir. Çevrenizde oluşan birtakım guruplaşmaların, zararsız görünümünün altında ilişkileri yıpratacak taraflar görüyorsunuz.

Aşk Yaşamı: İlişkide daha fazla veren taraf olarak gözleniyorsunuz. Partnerinizin değerbilirliği de şansınız oluyor. İlişkiyi ayakta tuttuğuna inandığınız kıstaslardan biri de özveri.

İş Yaşamı: Beklediğiniz fırsat elinize geçmiş sayılır. Bu yüzden gerekli önemi göstermeli, zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz. Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak.

Para Durumu: Aile içinde denetimden çıkmış olan savurganlığın nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak. Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor.

Dikkat : Bazı zorunlulukları hayat değil, siz kendiniz tespit ediyorsunuz ve zorunlu kabul ederek ele aldığınız bazı konuları angarya gibi taşımak durumunda kalıyorsunuz.

kaynak : yay burcu 8 ocak 2010

Leave a comment